Paviljonger

Paviljong är ett samlingsnamn för byggnader som tillförs externt till en befintlig byggnad eller fastighet. Några exempel är när en skola behöver extra klassrum eller när ett företag behöver extra kontorsbyggnader. Paviljonger kan vara både mobila och platsbyggda. De mobila levereras på trailer med lastbil och ställs på plats med en kranbil. Att köpa en paviljongbyggnad är det absolut snabbaste och smidigaste sättet att tillföra extra yta till befintliga byggnader. Ett företag som levererar prisvärda paviljonger av mycket bra kvalitet är företaget Indus. Du kan lägga en beställning via nätet och införskaffa din paviljong på Indus.se.

Nuförtiden är det väldigt vanligt att skolor, dagis och fritidsverksamheter utökar sina lokaler med paviljonger. Man köper då ofta större byggnader som levereras i moduler. Det är både billigt och effektivt samt skapar en flexibilitet. Det är mycket enklare och mer kostnadseffektivt att flytta en paviljong som man inte längre behöver än att flytta ett platsbyggt hus.

Paviljong i trädgården

Om du har en villa och en trädgård så finns det många bra sätt att nyttja trädgården på och öka livsglädjen under årets varma månader. Ett av de bättre alternativen är att köpa en paviljong och placera den på en mysig del av trädgården. När man pratar om paviljonger så tänker de flesta att man måste bygga den själv och att det är mycket jobb. Idag är det helt enkelt inte sant. Du kan köpa färdiga paviljonger och få de levererade och installerade på din tomt, redo att användas.

Du kan även välja mindre avancerade paviljonger som består av färdiga ställningar med tak-kappa och väggar i tyg. En sådan kan du köpa för endast några tusenlappar och du kan enkelt montera upp den själv. Paviljonger i stål och tyg är mindre tåliga för väder och vind och måste därför monteras ner delvis under vintern. De lite mer avancerade paviljongerna som byggs från grunden kan du däremot ha i din trädgård året runt.