Kontorshotell i Stockholm

I samarbete Hagalunds-kontorshotell.se
Om du precis har startat eget företag eller om du tidigare har haft kontoret på fickan och nu vill ha en fysisk plats för att hantera företagets administration är det dags att skaffa ett kontor. På ett kontor kan du förvara företagets papper, bokföring och annat som krävs för verksamheten. Här kan du också arbeta med löner, fakturering och bokföring. Träffar du även kunder i ditt arbete är ditt kontor en utmärkt mötesplats då du har tillgång till allt du behöver under mötet.

Att hyra ett kontor och sedan köpa möbler och andra kontorsinventarier kan bli en kostsam investering för ett litet företag. Dock finns det en annan smidig lösning att använda sig av och som inte behöver kosta mycket inledningsvis. Du kan istället välja ett kontorshotell Stockholm där du utöver ett kontorsrum även kan få med möbler och viss utrustning i hyran. Det finns flera kontorshotell i Stockholm som exempelvis Hagalunds kontorshotell, som ligger ett stenkast utanför innerstaden.

Vad ingår i hyran på ett kontorshotell i Stockholm?

När du hyr ett kontor hos ett kontorshotell i Stockholm ingår i princip allt, om du önskar så. Skrivbord, hurtsar, stolar och annat som du är i behov av för att kunna hantera ditt företags administration. Du kan också enkelt ansluta din dator till kontorshotellets internet, vilket gör att du inte själv behöver dra in eget internet. Du kan också ansluta dig till hotellets skrivare och kopiatorer och bara betala för de utskrifter som du gör.

På kontorshotell i Stockholm finns även konferensrum, där du kan hålla föredrag för anställda eller kunder, men också mötesrum där du kan träffa dina kunder. På ett kontorshotell får du också hjälp med att ordna parkeringsplatser för dig och dina anställda. Det bästa med ett kontorshotell i Stockholm är att det är kort uppsägningstid. Är du inte längre i behov av ett kontor behöver du inte betala hyra i flera månader framåt.
29 Jan 2020