Tips till kontorsnomaden


I samarbete med Hagalunds-kontorshotell.se


Just nu är det trendigaste och högst rankade bland arbetssökande att arbeta under friare omständigheter. Till skillnad från för 10-15 år sedan önskar allt fler att få styra sin egen arbetstid samt ha möjlighet att jobba från olika kontor och/eller hemifrån. Nedan kan du läsa mer om kontorshotell och främst kontorshotell i Stockholm.

Om kontorshotell

Kontorshotell är perfekt både för kontorsnomader, mindre och större företag. Ett kontorshotell erbjuder ofta en rad olika varianter av upplägg för att du ska ha möjlighet att hitta det som passar just dig och ditt företag. Exempelvis kan du som hyr in dig hos ett kontorshotell välja mellan att hyra ett kontor, en kontorsplats, eller olika lösningar som tillåter dig att flytta runt mellan olika platser. Dessutom ingår det ofta möjlighet att njuta av en kaffe i en mysig lounge, möjlighet att skriva ut, kopiera och skanna. Som om det inte vore nog ingår det oftast möjlighet att boka konferensrum i olika storlek också.

För dig som letar efter ett riktigt bra kontorshotell Stockholm så är Hagalunds definitivt värt ett besök. De erbjuder smarta kontorslösningar för personer/företag av alla storlekar.

Andra fördelar med att välja både Hagalunds kontorshotell eller andra kontorshotell är att du kan variera dig och lätt utöka din plats om du behöver mer eller ett annorlunda utrymme. Exempelvis kan du lätt få tillgång till rum som du kan ha visningar av olika slag i och på andra sätt växa utrymmesmässigt i takt med att du bygger upp din verksamhet.

Samtidigt är kontorshotell perfekta för enskilda firmor eller små företag, eftersom du lätt kan välja ett upplägg där du hyr en kontorsplats, antingen på regelbunden basis till ett månadspris. Eller vid specifika tillfällen när du behöver sitta i en kontorsmiljö och inte kan sitta hemma. Att vara kontorsnomad har aldrig varit lättare eller roligare.

9 Oct 2019