Möbler och inredning till din bostad

I samarbete med Nordiskarum.se.
De flesta tänker inte på sängens betydelse för nattsömnen förrän sömnkvaliteten blir sämre och man får allt svårare att orka med vardagens utmaningar. Då kan det vara dags att se sig om efter en ny säng. Nordiskarum.se erbjuder kontinentalsängar med 10 års garanti till mycket fördelaktiga priser.

Stort utbud

Nordiskarum.se importerar alla sina sängar direkt från fabrikerna i både Asien och Europa vilket gör det möjligt att sälja kvalitetssängar till överkomliga priser. Utbudet är stort och man kan bland annat välja mellan ramsängar och kontinentalsängar i varierande storlekar efter tycke, smak och behov. Eftersom både val av madrass och säng spelar stor roll för hur gott vi sover om natten är det viktigt att fundera igenom vad man behöver. Den som gärna vill provligga sängarna först kan åka till företagets outlet i Broby, som dessutom har öppet alla dagar i veckan.

Kontinentalsängar

Fördelen med just kontinentalsängar är att de har flera bottnar vilket resulterar i både bättre följsamhet och bättre komfort. Det finns heller ingen irriterande skarv mitt i dubbelsängen. Själva sängen är djupare och ger en härlig känsla som minskar trycket mot kroppen när man ska sova. Den har också en hel del inredningsmässiga fördelar då den helt enkelt gör sovrummet snyggare. Kontinentalsängen gör intryck och med flera fjädrande lager ger den en riktigt bra liggkomfort. Nordiskarum har till och med kontinentalsängar med smart förvaring i sängbottnarna.

Ramsängar

Ramsängarna är något lägre och lite nättare än kontinentalsängarna, men går också att hitta i olika storlekar. Ramsängar har endast en botten men en bäddmadrass som man kan variera i både mjukhet och tjocklek. Sängen kan med fördel placeras i en sängram eller stå direkt på golvet med ben. Dessa sängar passar utmärkt i både sovrum, barnrum och gästrum.

Utemöbler

Passa också på att titta på Nordiskarums outlet när det gäller utemöbler. Priserna är fantastiska och man kan hitta utemöbler av högsta kvalitet i konstrotting, acacia och textilene. Det är aldrig fel att passa på att köpa den där åtråvärda matgruppen till uterummet inför nästa säsong. Skynda o fynda!
9 Aug 2019