Skräddarsydd kontorsplats

I samarbete med Kontorsgeneralen.se

Att ha en bra kontorsplats innebär inte enbart en bekväm stol och ett bra skrivbord. Nej, det handlar även om andra saker på din plats än bara det ergonomiska.
Att ha ordning på sina saker med en tydlig överblick är viktigt för att snabbt kunna ta till sig de saker man behöver.

/tidskriftssamlare-estelle-black-oak.jpgAtt samla papper i högar är ingen bra idé. Det är bättre att få ordning på högen med smarta men också snygga tidskriftssamlare som finns att få i olika färger och utföranden. Mycket praktiska och blir som en snygg detalj på bordet eller i bokhyllan på ditt kontor!


Pennor och annat småplock som lätt kan börja drälla av på skrivbordsytan är inte heller så roligt att se och saker kan lätt försvinna. Jobbar man dessutom på en arbetsplats där det kommer in kunder regelbundet, kan detta ge ett oproffsigt intryck och kunder kanske vänder i dörren.

/pennstall.jpgDå är pennställ som dessa mycket bra att kunna sätta småplocket i! Stora och små fack gör det till en kreativ och smart förvaring av pennor, gem, mindre block med mera. Dessutom kan dessa staplas på varandra, vilket frigör skrivbordsytan till att få plats att använda till annat. Hur bra är inte det?

Även om de flesta arbetsplatser strävar efter att bli mer eller mindre pappersfria behövs det dock i alla fall vissa dokument man bara måste spara fysiskt och för att slippa tappa bort viktiga sådana är ju pärmar det självklara valet. Hos Kontorsgeneralen finns många olika varianter och storlekar som passar för alla typer av arbetsplatser. Dessutom är de enkla att öppna med tryckknapp, vilket förhindrar att viktiga dokument faller ur när man öppnar pärmen. Snygga är de dessutom och de utgör en härlig färgklick i hyllan på jobbet!

Alla kontorsmaterial du behöver för just ditt kontor eller arbetsplats finns att kika på Kontorsgeneralens startsida där det är lätt att få en tydlig bild av vad som erbjuds.

Tveka inte, utan kika in och beställ det du behöver. Du kommer inte bli besviken! Det blev inte jag!

23 Aug 2019